65 jaar Davidsfonds Lembeke Ledenfeest 1 december ‘18


Wij besloten dit feestjaar met een etentje in restaurant Ter Heide. Vele getrouwen waren samengekomen om te genieten van een gemoedelijk feest. Tijdens het verzorgd diner werden wij vergast op een verrassingsoptreden van bas-bariton David Lammens. Hij bracht 6 liederen uit opera en musical en werd aan de piano begeleid door Kurt Van de Veire. David beschikt over een geschoolde en volumerijke stem en een uitmuntende dictie. Zijn optreden was zonder meer af.

Wij maakten van de gelegenheid gebruik om 2 bestuursleden te huldigen: Hugo Van Schoote, onze man van de logistiek, en Luc Vanmarcke, onze secretaris. Zij zijn beiden meer dan 30 jaar actief als bestuurslid. Woorden en wijn kwamen in de plaats van bloemen. Proficiat en welgemeende dank voor die belangeloze inzet !
Tot slot deden wij een oproep om het bestuur te versterken, begrijp te verjongen. Wij willen met de nodige energie 70 jaar Davidsfonds halen en daarvoor willen wij jongere leden aantrekken, zowel in het bestuur en als vrijwilligers. Liefst reeds in 2019.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Tweedaagse uitstap naar Luik en Haspengouw 16 en 17 april - Dag 1

Klimaatlezing 31 maart 2022

Tweedaagse uitstap naar Luik en Haspengouw 16 en 17 april - Dag 2